Blog
Internet Marketing
6

Bagaimana​ ​Hasilkan​ ​Artikel​ ​Blog​ ​Yang​ ​Menyengat

Sebagai orang baru dalam dunia blog, terasa jugak adventurenya bidang ni. Kadang-kadang rasa blur, kadang-kadang rasa takde idea, kadang-kadang rasa best dan kadang-kadang seronok jugak. Korek punya korek, sampailah saya jumpa satu artikel ni, macamana nak tulis blog yang sebenar. Ada strategi rupanya. Saya ingat main tulis je. Jom saya …

Internet Marketing

Pelbagaikan Channel Marketing

Pelbagaikan Channel Marketing Dalam bab pelbagaikan channel marketing ni, cuba hayati kata-kata ni. “Don’t put all eggs in one basket” Tahu tak sebab apa? Ha, kalau letak semua, andai basket tu jatuh, gedebum! Habis semua telur pecah. Make sence? Macam tulah dengan bisnes kita. Jangan bergantung kepada hanya satu channel …