Takwim 1439 Hijrah
Tazkirah

Tarikh Penting Tahun 1439 Hijrah

Tarikh Penting Tahun 1439 Hijrah ✏ Awal Muharram : 1 Muharram : 22/9/2017 (Jumaat) ✏ Hari Asyura : 10 Muharram : 1/10/2017 (Ahad) ✏ Maulidur Rasul : 12 Rabiul Awwal : 1/12/2017 (Jumaat) ✏ Israk Mikhraj : 27 Rejab : 14/4/2018 (Sabtu) ✏ Nisfu Syaaban : 15 Syaaban : 1/5/2018 …

upsr, peperiksaan, anak
Keibubapaan
10

Mengiringi Anak UPSR

  Hari ni hari ketiga anak sulung saya hadapi UPSR. Subjek Matematik hari ni. Jadi hari ke 3 jugaklah saya duk berulang alik ke sekolah. Fuh, macam ni rupanya keadaan mak yang anak tengah periksa. Berdebar lebih pada calon rasanya! 😅 Periksa UPSR je pun.. tu belum SPM lagi 😂 …

Internet Marketing

Pelbagaikan Channel Marketing

Pelbagaikan Channel Marketing Dalam bab pelbagaikan channel marketing ni, cuba hayati kata-kata ni. “Don’t put all eggs in one basket” Tahu tak sebab apa? Ha, kalau letak semua, andai basket tu jatuh, gedebum! Habis semua telur pecah. Make sence? Macam tulah dengan bisnes kita. Jangan bergantung kepada hanya satu channel …